Om Oss

Velkommen Rasmussen Elektro AS

Vi i Rasmussen Elektro AS har gjennom mange år opparbeidet oss verdifulle erfaringer og solid kompetanse innenfor installasjon. Vi holder til på Bautagården i Sola. I tillegg til en stab eletrikere, hører et av distriktets største butikker innenfor belysning av hjemmet til Rasmussen Elektro AS. Butikken holder til i det samme bygget som resten av selskapet, og selger, i tillegg til alt av belysning til hjemmet, elektriske kvalitetsprodukter til hyggelige priser. De butikkansatte er både kompetente og behjelpelige.

Kvalitet

Vi har helt siden første dag vært veldig opptatt av å være en profesjonell elektroentreprenør. Dette, i tillegg til vår brede kunnskap og erfaring i bransjen, har ført til at vi stolt kan si vi er en foretrukken leverandør i distriktet. Vi har hatt enkelte samarbeid gjennom generasjoner, og noen av våre kunder har vi hatt om og om igjen i løpet av de 25 årene.

Erfaring

Vår erfaring kommer våre kunder til gode

Butikken ble åpnet for første gang i 1994, så det er i år 20 år siden vi åpnet dørene for første gang. Vi har gjennom årene opparbeidet oss et godt rykte og renome i regionen. Vi liker derfor å kalle oss for en god gammeldags faghandel med sans for trender og design.